Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Michaela - Profilul desenatorului

Vezi desene de Michaela

poza-1375364467.jpg
 Michaela
 1981-03-06
 Halkidiki, Grecia
 Deja nu mai pot sa spun ca pictura, desenul ori alta indemanare in arta plastica este un hobby, deja face parte din jobul meu de zi cu zi.
 2013-07-23
 Artist plastic licentiat in arte plastice decorative si pictura iconografica bizantina.
http://handmadecorative.blogspot.gr/
 46
 3
 13
 22
 0
 1097
 0
 1888 (din formula: 46 * 10 + 3 * 90 + 13 * 3 + 22 + 0 + 1097 + 0 * 20 )

Desene recente de Michaela

Pictura pe tricou, reprezentare din "Warhammer 40k Quotes"Pictura pe panza A2 - "Nebun dupa tobe"Tricou pictat pentru S.O.S. HalkidikiPaok Partizan Grobari, pictura pe tricouFinalizarea picturii pe tricou cu culori speciale pt textile in lucru la pictat un tricouPaok forever, pictura pe textilManastire de la muntele AthosPsakoudia pictata pe tigla ceramicaPietricele pictate2Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Sf. ArtemiosSf. EkaterinaIisus Hristos (Iconografie Bizantina)Sf. IrinaComenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)

Desene de Michaela

Cele mai bune desene de Michaela

Peisaje din Psakoudia pictate pe midiiFinalizarea picturii pe tricou cu culori speciale pt textile Pictura pe panza A2 - "Nebun dupa tobe"Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Tricou pictat pentru S.O.S. HalkidikiIisus Hristos (Iconografie Bizantina) Paok forever, pictura pe textilManastire de la muntele AthosPietricele pictateBisericuta (vitraliu pictat)Pietricele pictate2Iisus Hristos (Iconografie Bizantina)Sf Ioan BotezatorulPaok Partizan Grobari, pictura pe tricouMaica Domnului cu pruncul (iconografie bizantina)in lucru la pictat un tricou"Vedere de la balcon" Pete de culoare MotociclistulComenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur) portret6Tricou pictatPictura pe tricou, reprezentare din "Warhammer 40k Quotes"Sf. Irina2 bluze realizate unor fani al echipei de sport Paok Barna de lemn pictata manual pt un beach barPsakoudia pictata pe tigla ceramicaComanda beach bar Road HouseSf. ArtemiosComenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Sf. Ekaterinaportret5portret9portret1Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Comenzi pentru S.O.S. Halkidiki (Anti exploatare aur)Slipknot, o alta comenda din vara asta

Desene de Michaela

Trebuie să fii logat pentru a putea trimite mesaje private.

Login dacă ai cont. Creare cont dacă nu eşti înregistrat.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini