Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Maraton artistic :: Oraș din România :: deschis până în 25 iunie 2013

davidarh1989 a propus:
„Vizitand site-ul mai ``intens``, am observat desenatori cu diferite categorii de varste. Cum toate concursurile se adreseaza tuturor categoriilor de desenatori, as propune un concurs mai select, pentru categoria desenatorilor mai ``maturi in gandire`` (fac apel, in special la cei ce gandesc si inteleg lumea inconjuratoare).

De ce un concurs pentru cei ``adulti`` (si nu doar, ca sa nu fiu foarte discriminator)? Pe mine, fiind la facultatea de arhitectura, ma preocupa descoperirea identitatii anumitor locuri, orase, zone... De exemplu: daca ne gandim la Germania, ne vine in minte, imediat, ce? rigurozitate, Hitler, perfectiune, zidul Berlinului, un neam ``select``, daca ne gandim la New York, vedem imediat turnuri, accidentul din septembie 2001, metropola, ordine, conglomerat, mixaj multicultural, libertate de exprimare, deci mai nou fara o identitate proprie. Daca luam rusii la ``purecat``, ii asociem cu votka, regim socialist (un fel de comunism), razboi mondial, cea mai mare tara, sahisti buni, exceleaza in balet, teatru si muzica.. etc. In Timisoara, suntem cativa care incep sa se preocupe de descoperirea identitatii moderne al orasului: Revolutia... simplu si de efect! (nu furati de aici!) Deci, fiecare oras, sau tara are anumite caracteristici.

Concursul are in vedere orasele din Romania. Se cere analiza unui oras, loc sau tipul de oameni care formeaza caracterul locului, care v-a marcat, il preferati sau in care locuiti etc. Analiza asemanatoare prezentarii de mai sus, insa caracteristici compuse intr-un limbaj vizual, adica intr-o compozitie, desen. Sa nu fie multe elemente introduse in desen, ci doar cele mai importante, altfel, s-ar putea pierde esenta, iar eu asta vreau, un fel de esenta al orasului respectiv.

Tehnica: oricare, sa fie cat mai sugestiv mesajul...

Sper sa ne descoperim adevaratele valori, sa le si valorificam... Desenele voastre, pot fi model de compozitie pentru cei mai ``mici`` de pe site-ul acesta... Spor!”

Așadar, desenele vor fi înscrise până la data de 25 iunie 2013, în categoria România (creată special cu această ocazie). Fiind maraton, orice desenator poate înscrie orice număr de lucrări, cu condiția ca ele să fie lucrări realizate în timpul maratonului. Jurizarea se va desfășura pe forum.

Desene inscrise:

21 MaiAlexandru Ioan CuzaAnna SadokovaBiserica Greaca- Oras din Romania Biserica Manastirii DragomirnaBranCap de dac ( Decebal )Carpathian Mountains casa taraneascacasa taraneascaCase batranesti!!Case batranesti!!Case Coslogene!!castelCatedrala Metropololitana  TimisoaraCazinoDansatoareleDecebalDrapel...Expozitie "Jandarmi"Fabrica de bere Timisoreana, de la Timisoara 2Fata cu fuiorulInspirata de Balada lui Ciprian PorumbescuLa Hrubele Stefan cel mare.La mulți ani, România!La taraMagazinul Trivale si lalele la PitestiManastirea PutnaMausoleulMiercurea Ciuc - Oras din RomaniaMiercurea Ciuc - Oras din RomaniaMireasa care s-a sinucis la cascada Valul MireseiMuzeul de Arta din Craiova - Palatul Jean MihailOgrada Taraneasca!!Oras in Romania- ValsORASEOrasul de pe milcovPalatul CEC, Bucuresti, 1900primaria orasului Caransebes.România Sighisoarasteagul geto-dacicTara mea, ROMANIA!Valurile dunarii

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini