Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

edit veioza - desen realizat de anna ` maria

imag004-jpg1305224341.jpg

modificat putin pt colega mea,km greu i l`am dat.dar asta este...nu cred k veti intelge prea mult ce este scris.dar dak vreti sa aflati ceva..intrebati doar;)

(2011-05-12)

Exerciţii | În creion | anna ` maria - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 4.3 din 5 (3 voturi)

Desene recente de anna ` maria

JuliaEmi(fratele meu)or bila Nr 2 ?o blia..claudiu 2Claudiufinishstep 4step 2un mic exercitiu,Step 1

Comentarii la desen

somehope: modelul floral este frumos. constructia insa este gresita.presupun ca l-ai facut din imaginatie. ???? oricum, se vede ca ai muncit (2011-05-13)

anna ` maria: asta este veioza mea..insa..dak te vei uita la poza anterioara.vei observa k am spus si eu..k veioza e frumoasa.dar daka desenam eu si mai frumos si mai corect era si mai bn..m`am cam chinuit ceva..dar momentan exersev cu hasura si toate cele:) (2011-05-13)

anna ` maria: exersez* (2011-05-13)

dydy13: eu cred ca doar in partea de sus e putin dereglata..dar mie imi place...BV! (2011-05-14)

somehope: n-am zis ca nu-mi place. dar ca sa evoluezi trebuie sa stii unde gresesti. eu asa consider. eu am zis intotdeauna ca apreciez munca, fie ea cu greseli sau nu. nu vreau sa se creada ca fac pe interesanta. pe mine ma ajuta sa mi se spuna unde gresesc pentru ca fac destule greseli si numai asa le pot vedea. uite, la tine elipsa de sus, iti permite sa vezi in interiorul veiozei. ei bine elipsele trebuie sa se afle in planuri paralele ceea ce la tine nu se intampla. elipsa bazei abajurului nu ar trebui sa ne permita sa vedem in intrior, pentru ca cea de sus o face. aici , urmarind prima elipsa ar trebui ca toate celelalte sa o urmeze si sa aiba aceeasi inclinatie. atata tot. spor!! (2011-05-14)

anna ` maria: eu deaia am si pus poza aici pe site k sa invat.si ms mult somhope pt ceea ce miai spus..am observat si eu excat dupa ce am facut poza k gresisem..si nu am mai putu sa o repar.dar orikum sfatul tau imi prinde foarte bn pt viitor:) (2011-05-14)

vevalentin: somehope, nu toate elipsele au aceeasi inclinatie.
Din cauza perspectivei, in functie de nivelul la care se afla elipsa va fi mai bombata sau va aparea pur si simplu ca o linie. Elipsa de la baza veiozei (care e practic o linie din cazua unghiului din care e desenata) si cea de la baza abajurului sunt bine facute.
Gresita e intr-adevar cea de sus, care ar trebui sa fie exact pe dos, adica daca elimini partea unde ai desenat interiorul abajurului e perfecta.

Una peste alta, imi place cum tragi liniile la hasura, dar incearca sa pierzi tonurile mai fin. Deocamdata faci trecerea prea brusca.

Am pus acum ceva timp pe blogul desenez.net cateva lucruri legate de perspectiva
http://blog.desenez.net/explicatii-si-corecturi/

De asemenea poti gasi pe site la sectiunea "Lectii", cateva tutoriale legate de perspectiva facute de Ghita. (2011-05-14)

anna ` maria: ms vevalentin pt sfaturi.cu hasura multi mi`au spus k mai am de exersat si eu stiu asta.si voi continua pana imi va iesi bine.luna vitoare o sa iau niste cursuri sio sper ca voi invata mai multe.,dar si de voi de aici am invata destul.ce bn k sunt membra aici..k asa mai invat si eu ceva..:) (2011-05-15)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini