Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

[E.] - desen realizat de earth.traveller

desen-creion-1275211148.jpg

(2010-05-30)

Portrete | În creion | earth.traveller - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 3.1 din 5 (11 voturi)

Desene recente de earth.traveller

.. un colţ de natură .. ( :Thinking about Freedom.S.:)M.Happiness.Toamna... [afiş pentru grădi : ) ]Camera lui bebe ^_^Un colţ de varăMickey&Tweety&Sylvester

Comentarii la desen

sammy81: E reusit portretul acesta,cat timp iti ia tie sa faci un portret? (2010-05-30)

earth.traveller: Păi...depinde. Câteva ore bune, fiindca n-am antrenament şi nici timp. :) Unde mai pui că sunt perfecţionistă şi nu renunţ aşa de uşor, netrecând peste detalii... (2010-05-30)

earth.traveller: Timp să exersez mă refer...:) (2010-05-30)

sammy81: Ce creioane ai folosit aici?Imi place cum ti-a iesit ureche,eu la gura si dinti am probleme (2010-05-30)

earth.traveller: Faber-Castel nuanţa maro (400). Îmi place calitatea creioanelor ăstora. Ce e nemţesc se cunoaşte... (2010-05-30)

earth.traveller: Faber-Castell*. Da, gura şi dinţii sunt mai dificil de redat. Eu la nas şi ochi am probleme. Adică la punctele principale, care definesc un portret. :D (2010-05-30)

earth.traveller: Da, sunt chiar bune. Eu le'am luat din librăria "Alexandria" din mall-ul de la mine din oraş... Bănuiesc că le poţi găsi în orice mall care are librăria asta. Pe net nu ştiu de unde ai putea să le comanzi. Şi bineînţeles, le poţi găsi cu siguranţă în Bucureşti, la ''Hanul cu tei'', pe strada Lipscani. (2010-05-31)

TattooEs: reusit portretul,bravo,dar preferabil e sa faci un porttret cu creioane Derwent Drawing sau derwent graphic (pt.a face si cele mai mici detalii) sau de la Pantone Gaphite sunt la fel ca setul de creioane derwent aceleasi numere si calitatea carbunelui diferenta e ca derwent sunt mai scumpe si greu de gasit,eu zic sa le probati atunci veti vedea cum se misca creionul pe foaia de hartie ca si cum ar desena singur:))))
(2010-06-04)

earth.traveller: Mersi. Îmi închipui că există multe alte tipuri de creioane mai bune decât ce cunosc eu.. :)O să încerc să le găsesc pe astea de care zici. Sper că voi şi reuşi. :D (2010-06-05)

TattooEs: ai desenat detaliat acest portret,dar sincer si parerea mea e ca un desen in creion e sa fie facut cu pasiune,sa simti ca vrei si nu se face detaliat atunci cand desenezi--- atunci cand desenezi simti cum desenul te conduce,te face sa iti iasa adevarata imaginatie ,pt mine desenele sunt facute cu pasiune,prin dorinta dar si aventura dincolo de realitate,prin desen imi pot crea propria mea imaginatie daca e sa fac un portret il fac cum vreu chiar daca persoana respectiva e trista eu o fac sa zambeasca prin creion,chiar daca e vesela eu o desenez trista sau cum simt eu....totul e ca poti desena ce vrei tu de dincolo de realitate,creionul pe foaie e o adevarata arta unica si proprie pin modul de exprimare sentimentala,e ca si cum teai elibera,teai insusi cuiva ..... (2010-06-05)

earth.traveller: Adevărat, a desena presupune pasiune... Fiecare simte într-un alt mod ce înseamnă a desena.:) Şi e liber să redea aşa cum îi ''dictează'' propriul stil pe care şi l-a format urmând aceea pasiune creatoare. Detaliile...? Pentru mine ele înseamnă acel ''ceva'' care face diferenţa. :) Deci cred că voi continua să detaliez... :P (2010-06-06)

dydyrock: ai niste desene foarte frumoase si o mana talentata! felicitari si multumesc pentru vizita si aprecieri!:) (2010-09-28)

earth.traveller: Mulţumesc, de asemenea.:) (2010-09-28)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini