Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

- Jasmine - - desen realizat de Manuel

1013538-494068437328857-476401850-n-jpg1380265754.jpg

"Long time no see..."

(2013-09-27)

Portrete | În creion | Manuel - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 3.9 din 5 (15 voturi)

Desene recente de Manuel

- Jasmine -Flesh - New Collection ♥Flesh - New Collection ♥Anon. ♥Summer Breeze Summer Breeze Summer Breeze Summer Breeze Summer Breeze Summer Breeze

Comentarii la desen

mariusremini: Io...
dupa o absenta de 6 luni...
frumos... (2013-09-27)

WHITE_PETAL: Degetele de la mana aia ma obsedeaza... mereu extremitatile le lungiti exagerat.
Nu am reusit niciodata sa inteleg de ce mainile ori picioarele sunt alungite mai mult decat trebuie. (2013-09-27)

Manuel: @mariusremini - Multumesc frumos.
@WHITE_PETAL - Totusi nu mi-ati oferit nici un sfat, doar ati scos in evidenta 'greseala'. Experienta mea este in Design Vestimentar, daca ati 'trage' o privire la schitele mele, ati observa ca asa desenez, pentru ca in Design Vestimentar anumite parti ale corpului sunt exagerate pentru a scoate in evidenta imbracamintea. Din cate am observat eu printre desenele dumneavoastra, nu aveti nimic de genul asa ca nu ma astept sa intelegeti, dar va rog nici sa nu comentati daca nu aveti nimic frumos de spus sau un sfat de oferit. O zi buna. (2013-09-27)

WHITE_PETAL: Manuel, scumpule, eu am comentat/criticat o lucrare care nu are absolut nici o legatura cu design-ul vestimentar, deci nu era cazul sa te necajesti asa rau. supradimensionarea degetelelor deja tb sa o iei ca pe un sfat pt iuviitor si nu ca o ofensa. nu am stiut ca o sa reactionezi asa rau... daca stoam nu iti scriam. succes la maini si degetele pe viitor (2013-09-27)

WHITE_PETAL: Manuel, scumpule, eu am comentat/criticat o lucrare care nu are absolut nici o legatura cu design-ul vestimentar, deci nu era cazul sa te necajesti asa rau. supradimensionarea degetelelor deja tb sa o iei ca pe un sfat pt iuviitor si nu ca o ofensa. nu am stiut ca o sa reactionezi asa rau... daca stoam nu iti scriam. succes la maini si degetele pe viitor (2013-09-27)

Manuel: Nu m-am suparat deloc ca ati comentat, pur si simplu daca doriti sa spuneti ceva legat de o greseala adaugati si un sfat, dumneavoastra doar ati spus cat de mult nu intelegeti de ce unii exagereaza anumite parti ale corpului. Adevarul e ca nu prea s-a transmis ca un comentariu frumos sau care sa nu fie menit sa 'intepe' artistul. Nu toti avem talentul pe care il aveti dumneavostra, alti sunt axati pe alte arii, de aceea incerc cum pot, si sincer eu sunt multumit. (2013-09-27)

WHITE_PETAL: Mmaximul de stele l-ai obtinut de la inceput de la mine pentru lucrarea in ansamblu, in pofida commentului care nu este obligatoriu sa fie laudabil... nu intentionam sa laud ci chiar sa critic.
Acum cand vei mai desena realist, sigur aducandu-ti aminte de commentul meu vei fi atent la maini. :))
Fiecare intradevar e bun in anumite arii, lucrarea per ansamplu e impresionanta... eu m-am legat strict de mana, pentru ca nu este bine realizata, iar eu mereu sunt atenta la cum realizeaza desenatorii mainile/glezna/laba piciorului...
Daca ti-am scris, inseamna ca mi-a placut ceva in lucrarea ta, ca am vazut potentialul, talentul, ca am asteptari si ca-mi doresc mult mai mult de la tine... (ps- iti studiez doar lucrarile care nu abordeaza ca tema design-ul vestimentar).Subiect inchis din punctul meu de vedere. Spor la desen, inspiratie maxima si scuze inca odata daca te-a necajit abordarea mea.
(2013-09-27)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini