Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Exercitiu - desen realizat de daffodil

dscf6419-jpg1373989566.jpg

Doamna este cel mai batran fotomodel, 83 de ani. Am desenat-o pentru ca mi-a placut ideea si femeia, dar si pentru ca am nevoie de ajutor de la voi. Spuneti-mi va rog greselile, am nevoie de sfaturi pentru examen. Multumesc.

(2013-07-16)

Exerciţii | În creion | daffodil - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 5.0 din 5 (13 voturi)

Desene recente de daffodil

PaganiniexercitiuGradina MareexercitiuBeautiful ladyIn ploaiePortretapriliemartieToamna

Comentarii la desen

erikagyrgy: daffodil, sper ca nu te superi daca nu dau sfaturi, mie-mi place desenul asa cum este. Simpatica femeie. 5* (2013-07-16)

daffodil: Multumesc Erika. Dar chiar mi-as dori sa primesc niste sfaturi, e buna incadrarea? e corecta proportionalitatea fetei, e buna hasura? cum s-o imbunatatesc? Multumesc. (2013-07-16)

WHITE_PETAL: Narcisaaa... fiecare chip este o harta care indica trecutul, prezentul si viitorul.
Ai facut o privire senina si tanara ce inca vrea sa strabata zari necunoscute... Nu ma astept la o perfectiune in simetria ochilor, narilor, ori a buzelor... caci partea dreapta nu va fi identica cu cea stanga niciodata la un om.
Ridurile de expresie puteau cred sa fie mai pronuntate... dar aici depinde mult si de varsta care o are doamna. Cu cat e mai in etate, cu atat ridurile de expresie ar fi trebuit accentuate.
Ai facut obrajii fermi, cred ca ai vrut sa denote o persoana cu puterea de autoritate. I-ai facut o fruntea larga, lata si inalta, fara sa accentuezi ridurile de expresie din acea zona... poate pentru a sublinia inteligenta si aptitudinile pentru studiu. Sprancenele dese, lungi si apropiate de ochi, le-ai facut poate pentru a accentua vointa puternica si iar acea fire autoritara a personajului.
Nici o urma de urechiute... din cate constat...

Ma voi opri aici Daffodil.. nu stiu daca am reusit sa-ti fiu de ajutor cu ceva... mult, mult succes la examen... si poate alta data, daca mai faci un curs de acest gen... poate ma anunti si pe mine. (2013-07-17)

daffodil: Multumesc. (2013-07-17)

romulusharda: sunt multe de vorbit... nu stiu cum... poate la telefon as putea vorbi mai usor si mai cuprinzator despre acest desen... totusi este necesar un profesor permanent care sa te indrume la fiecare desen... inainte de a desena...in timpul etapelor desenului...si la finalizare. succes (2013-07-17)

baleaandrei: interesanta descrierea si reusit exercitul sper sa te ajute :) (2013-07-18)

Karelia58: In arta nu ar trebui sa existe sabloane,care din nefericire inca se aplica in institutiile de profil.
In portretistica,mai ales trebuie sa predomine surprinderea personalitatii modelului si nu perfectiunea apropiata de fotografie.Este ca si in muzica poti canta perfect dar fara nici o traire,si atunci muzica este doar...zgomot! (2013-09-01)

atasieigeo: Este un studiu bun pentru a te cunoaste pe tine insuti, cat de apasata e linia, ingrosata, etc. Intr-adevar, toti vrem sa evoluam, insa trebuie un numar de studii pentru a te multumi, deci fii perseverent. Ti-as putea spune doar ca...trecerile ridurilor sunt subtile si nu o linie, poate un grup de linii daca ii putem spune asa :). Nu pot spune ca portretul nu este bun, ai expresivitate asta este cel mai bine! :) (2014-03-03)

Roxi: Imi place foarte mult desenul !
(2014-03-03)

daffodil: Multumesc tuturor, sfaturile voastre m-au ajutat mult. (2014-03-20)

MioaraD: foarte frumos...5* (2015-05-02)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini