Caută:

Categorii:

Tehnici:

Comentarii:

Reflections of my Dreams - desen realizat de Vlad Cojocaru

reflections-of-my-dreams-jpg1344881760.jpg

reflections, dreams, A0, creion

(2012-08-13)

Abstract | În creion | Vlad Cojocaru - desene


Desenatorului îi ia uneori ore întregi. Poate zile. E mult 20 de secunde pentru a împărți cu prietenii tăi frumosul?

Steluţe: 4.5 din 5 (28 voturi)

Desene recente de Vlad Cojocaru

Joker.Angelina.LeonidasAforic /  Emil TeleagaHouse cu etaj si parcare subteranaCedry2kApusBarba NeagraReflections of my DreamsFreedom

Comentarii la desen

Stefania Balta: o, Doamne!! :-O n-as fi putut realiza asta nici in 2 saptamani.. (2012-08-13)

Vlad Cojocaru: l-am terminat in cam 2 luni, asta din cauza ca am mai avut si alta treaba :) (2012-08-13)

AL31: Foarte frumos ! (2012-08-14)

AL31: Pe ce suport ai asezat hartia in timpul lucrarii?
(2012-08-14)

WHITE_PETAL: "Suprarealismul nu urmareste sa aduca visul in realitate, dar transpune realitatea inconjuratoare in vis."... desenele tau este o concretizare precisa a planului imaginativ/vis.
Ai deformat sensul realitatii intr-o viziune artistica incredibila ...
Tind sa cred ca delirul genial al curentului suprarealist il poti simti, respira si trai, caci in acest desen il arati atat de bine! (2012-08-14)

Vlad Cojocaru: AL31 - multumesc! in legatura cu suportul, mi-a adus taica-miu o bucata de blat din lemn destul de mare(si din pacate destul de grea) pe care am fixat hartia cu niste cleme
WHITE_PETAL - multumesc pentru aprecieri si pentru ce ai scris, dar am auzit mai multe pareri de genu': acest desen nu face nici cat un sac de cartofi; mai mult de 50 de euro nu valoreaza; esti un artist de 2 bani; si nu spun asta ca sa ma alint, ci doar iti prezint niste realitati ... faptul ca tu vb frumos despre acest desen(daca ai vorbit serios) nu face decat sa ma incante si sa ma bucure (2012-08-14)

WHITE_PETAL: Tu imi vorbesti de valoarea lucrarii, din punct de vedere banesc... nicaieri nu am facut referire la acest aspect!( si nici nu-si avea rostul).
Arta se simte prin fiecare por al fiintei si se exprima intr-un fel unic de la om la om... arta e facuta in primul rand pentru sufletul omului si (doar uneori) in plan subsidiar, buzunarului...

"Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau", iar daca acest vis este sa ai un venit din lucrarile tale, intr-o buna zi, se va infaptui. (2012-08-14)

Vlad Cojocaru: WHITE_PETAL - nu m-am referit la valoarea in bani ci pur si simplu la ce valoare are in ochii altora; din expresia "acest desen nu face nici cat un sac de cartofi" nu as putea trage concluzia ca este un desen ok nici daca ma speli pe creier ... referitor la a avea un venit din lucrarile mele, asta as vrea sa fie o consecinta si nicidecum un fapt in sine (2012-08-15)

David Adrian: :)) vlad,poate in ochi unui om obisnuit fara niciun fel de talent la desen sau paralele,pur si simplu,cu arta poate face cum ai zis tu "cat un sac de cartofi"dar in ochii unui artist,e o adevarata opera de arta ,un artist va fi mereu diferit de un om normal,standard,el va privi cu alti"ochi"are alta parere stie ce inseamna :) bravo te felicit tineo tot asa! (2012-08-24)

Vlad Cojocaru: :) iti multumesc (2012-08-24)

Sora-chan: Genial:)
(2012-09-03)

erikagyrgy: As vrea si eu un creion cu care se poate desena asa :). Dar sa punem la o parte gluma. Jos palaria in fata acestei "desene", si in fata talentului tau. (2012-10-23)

Vlad Cojocaru: multumesc frumos, mai am unu pe teava acuma, trebuie doar sa-l termin (2012-10-23)

Numai utilizatorii înregistraţi şi autentificaţi pot comenta.

Tot mai mulți... Îți mulțumim pentru că ești cu noi!


Vrei să primeşti zilnic desenele noi? E-mail:

Noutăţi pe blog

* Diplome concurs
* Cum sa desenezi un cilindru si la ce te ajuta aceasta forma simpla
* Concurs de idei de concursuri

Noutăţi pe forum

* OFERTE :: Cau?i desenatori? Cau?i de lucru? Spune aici...
* Stelute vs like-uri
* intrebare
* Cand se mai fac concursuri?:)
* concursuri???
* schita...desen..o idee pusa pe hartie
* gandurile lui Io...
* Portrete la cerere
* Ba al meu
* Povestea mea...

Parteneri:

prezentari PowerPoint (pps, ppt) pentru fiecare! Aleg să desenez creare site

Vecini